Protocoale de Intrare !

În spatele scenei, Forțele Luminoase pregătesc persoanele cele mai trezite ale populației de suprafață pentru contactul fizic cu forțele pozitive subterane și extraterestre.

Aceste pregătiri fac parte dintr-un proiect imens cu care mă implic.

În alinierea completă cu noua linie de timp (beta), anumiți membri ai populației superioare trezite pot sau nu li se poate da posibilitatea de a părăsi suprafața planetei și de a fi acceptați în cadrul Mișcării de rezistență subterane sau al altor fracțiuni pozitive de la Agartha.

Recentul vis profetic despre Teresa Yanaros este un rezultat direct al acestei secvențe de trezire și necesită o analiză detaliată:



Visul avea loc într-o stare hipnagogică, acea linie subțire între starea de veghe și somn, care este un portal între dimensiuni fizice și superioare:


Visul a fost indus ca un semnal pentru ca populația de suprafață să înceapă pregătirea pentru contactul cu rețeaua Agartha și de fapt dezvăluie o mare parte a protocoalelor de intrare.

Dacă citiți acest lucru, puteți sau nu să fiți invitat să participați la fracțiunea Rezistență sau la altă fracțiune pozitivă de la Agartha înainte de eveniment.

Pot oferi descriere exactă și îndrumare pentru protocoalele de intrare în Rezistență. Nu pot oferi protocoale de intrare exacte pentru alte facțiuni pozitive de la Agartha, deși sunt aproape exact aceleași în majoritatea aspectelor.

Dacă sunteți selectat pentru intrarea în starea de dinaintea evenimentului în Rezistență, protocoalele de intrare sunt după cum urmează:

1. Veți fi contactat fizic de un agent de rezistență, foarte aproape de locul în care locuiți. El sau ea va purta haine civile simple și va emite o energie foarte pozitivă. El / ea se va prezenta pe sine însuși și vă va întreba dacă sunteți dispuși să intrați în Rezistență. Vă va explica că, după intrarea în Rezistență, NU veți fi în stare să aveți niciun contact fizic cu populația de suprafață.

2. Veți primi între 5 și 15 minute pentru a vă colecta obiectele personale pentru a vă aduce cu dvs. Vi se va cere să aduceți obiecte de valoare emoțională personală (inele de nuntă, fotografii ale celor dragi ...), deoarece toate celelalte obiecte (îmbrăcăminte, mâncare, aur, numerar, documente de identitate ...) pot fi ușor reproduse cu replicatoare. Veți primi un sac mic și toate articolele dvs. vor trebui să se potrivească în punga respectivă. Cerințele privind dimensiunea și greutatea vor fi foarte asemănătoare cerințelor pe care astronauții le-au avut pentru elementele lor personale pe un navetă spațială:


3. Agentul de rezistență vă va escorta la punctul de intrare în Rezistență. Aceasta va fi, de obicei, o ușă de serviciu în pivniță sau în subsol în interiorul unei clădiri comerciale aproape de casa ta. Acolo vă va îndruma să coborâți un set de scări care vă vor conduce la 30 de metrii / metri în subteran până la cel mai înalt nivel al Rezistenței. Scările vor arăta cam așa:

4. Când ajungeți la nivelul Rezistenței, vă veți apropia de o ușă de înaltă tehnologie care va duce într-o structură care va arăta oarecum ca o cabină de duș:
În acest moment, agentul vă va întreba ultima dată dacă sunteți dispus să intrați în Rezistență. Dacă refuzați, veți fi adus la suprafață și nu veți mai fi contactat niciodată înainte de eveniment. Dacă acceptați, agentul vă va lăsa singur și veți intra singur prin ușa de înaltă tehnologie. Vi se va cere să vă scoateți toate hainele și să lăsați sacul cu obiectele personale într-o tavă specială. Apoi vi se va cere să intrați în "cabina de duș", unde veți fi dezinfectați din toate nanotehnologiile și din majoritatea virușilor și bacteriilor.

5. Veți ieși din cealaltă parte a "cabinei de duș" în Rezistența propriu-zisă, reîmprospătată și dezinfectată. În acest moment vă veți simți mult mai bine, cu izbucniri de bucurie interioară și vă veți simți foarte vii și plini de energie.

Un nou set de îmbrăcăminte vă va aștepta în tavă, îmbrăcămintea originală fiind dezintegrată, iar obiectele personale vor fi în așteptare în pungă, dezinfectate și fără nanite.

6. Veti intra in camera urmatoare unde un medic va efectua un control medical. Acest control va dura aproximativ 30 de minute și va fi complet neinvaziv și nedureros. Dacă ați avut o afecțiune gravă înainte de intrarea în rezistență, aceasta va fi, în cele mai multe cazuri, corectată în 10-20 de minute cu o cameră specială de corecție cuantică într-o procedură fără durere. După terminarea procedurilor medicale, vi se va da o băutură specială care va declanșa un proces de dezintoxicare.

7. Veți primi o cameră în care să vă odihniți și să dormiți și să treceți printr-un proces de dezintoxicare, care uneori va fi destul de intens și poate fi moderat neplăcut. Acest proces va dura de obicei 1-3 zile și vă va ajuta să eliberați cele mai multe impurități fizice, energetice și emoționale pe care le-ați acumulat în timpul vieții dvs. la suprafață. În timpul procesului se pot manifesta efecte secundare ușoare până la moderate ale procesului de detoxifiere, cum ar fi cefaleea, oboseala, greața ușoară, vărsăturile, eliberarea emoțională puternică, pierderea apetitului și somnul prelungit.

8. După terminarea procesului de detoxifiere, veți putea să vă mișcați liber în unele dintre zonele ultraperiferice ale Rezistenței:



Veți fi integrați lent în societatea Rezistență și vă veți găsi locul în interiorul familiei sufletești Resistance:



9. După ce sunteți acceptat în Rezistență, nu veți putea să vă deplasați la suprafață, să contactați populația de suprafață sau chiar să folosiți rețeaua de telefonie mobilă de pe Internet, cu excepția cazurilor extrem de rare care vor fi legate direct de misiunea dvs. Veți fi capabili doar să faceți contact direct cu populația umană de după eveniment.

Victoria Luminii!
Sursa.The Portal


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Calendarul celor 13 LUNI. Adevaratul calendar al omenirii!

Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran

Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei