Dimensiunea a 5-a

Daca dimensiunea a 4-a – 4D, este ceea a emotiilor, a starii de polarizare in care treci de la stari de furie/manie la stari de iubire, dimensiunea a 5a – 5D este dimensiunea-spectrul Luminii in care starile polarizarii dispar. Este spectrul luminii care leaga inima umana cu fiintele si plantele de pe Pamant.


Fiintele care guverneaza aceasta dimensiune se afla in constelatia Taurului, Stelele Pleiade, din a carei zona o lumina spiralata ajunge catre Soare-care spun ei, ar fi a 8a mare stea a Pleiadelor- si leaga soarele central Alcyone. 

Centura fotonica amplifica fotonii acestei spirale de Lumina care au dubla incarcatura energetica si Pamantul este atins acum de aceasta energie amplificand procesul evolutiv al Vietii de aici, avand un efect asupra oamenilor de ridicare a vibratiei ceea ce permite si va permite si mai mult ca oamenii sa-si remarce capacitatile parapsihice, de autovindecare, de  clarviziune, telepatie,etc.. dar, doar atunci cand trec de proba iubirii neconditionate si o vor trece vrand-nevrand. Omul al carui suflet gazda corespunde acestei dimensiuni are trezita sau in curs de trezire chakra Vishuda

( chakra gatului) reflexia culorii sufletului sau are nuante de la verde marin pana la bleu turcoaz, este lipsit de stari de polaritate extreme si are inclinati de constructie, imbunatatire permanenta a lumii exterioare, eu le spun arhitecti. Daca cei aferenti  4D si care sunt in stadiu (ca suflete) de depasire a etapei 4D au culori preponderent verde (eu le spun vindecatorii-gradinarii), cei care au inceput sa urce spre lumile de formare din zona astrala 5 D incep sa aiba reflexii de bleu-albastru in spectrul de lumina care radiaza din sufletul sau. Ca nu-si amintesc toti, sau ca nu si-au activat potentialul inca, nu are nici o importanta; fiecare are un rol-program si acesta va fi activat in conformitate cu planurile de sus uneori pentru o zi/1an sau mai mult, dupa care pot intra in repaus.


Pe aceasta frecventa a luminii spiralate, acum amplificata de fotonii cu dubla incarcatura pozitiva, fiintele locatare a altor spectre de lumina se pot face prezente in dimensiunea noastra, ele pot apare sub forma de luminite mici, sclipitoare, de diferite dimensiuni , forme si culori. Vin sa invete pamantenii despre iubire-spun ei, ca acestia sa devina adevarati maestri ai iubirii, sa-i invete despre puterea iubirii. Daca gandul calatoreste mai rapid decat lumina, iubirea calatoreste mai repede decat gandul, dar tot ea ne activeaza in ADN capacitati de care nu suntem inca constienti; ne activeaza posibilitatea de a recunoaste frecventele in jurul nostru, de a-i simti pe ceilalti ce gandesc, ce simt, ce-i apasa, etc; ne ajuta sa remarcam sincronicitatile si sa ne recunoastem reflexia interioara in exterior…Frecventa iubirii ne activeaza capacitatea de a recunoaste nivelul evolutiv al celorlalti, sa remarcam care sunt informatiile corecte filtrandu-le corect, sa deosebim Adevarul cu inima, ne face capabili sa recunoastem fiintele venite aici din spectre superioare sa ne ajute intrupate sau nu-cand suntem in preajma acestor fiinte simtim o stare de liniste, de bine, de incredere, de siguranta interioara, de relaxare.Iubirea pe care o emitem ne permite sa ne echilibram campurile subtile energetice, posibilitatea noastra de vindecare fiind direct proportionala cu iubirea pe care o emitem. Emotia-frecventa iubirii pe care o emitem activeaza si deschide ADN-ul ca o floare permitand codurilor incastrate acolo sa se activeze si sa repare in corpul nostru ceea ce este alterat/dezechilibrat.
Fizicianul Gregg Braden a facut candva o demonstratie a frecventelor emotiilor, inregistrate in laborator. Astfel emotia iubirii genera pe monitor o spirala undulatorie pe care Gregg a observat-o ca fiind identica undei undulatorie a ADN-ului uman pe cand emotia de furie ura genera o unda cu varfuri ascutite si stransa. In urma acestor experimente, Gregg Braden a ajuns la concluzia ca emisia iubirii face ca ADN-ul sa se deschida ca atunci cand unei seminte ii pui apa si ea incepe sa creasca, sa scoata in exterior frumusetea programului energetic ascuns/incorporat. Pe cand emotia de furie ar duce la restrangerea ADN-ului, la dezechilibrarea lui.
5D este spectrul luminii iubirii. Cand reusim sa privim cu iubire fiintele din jurul nostru fara a avea stari de polaritate (dezgust, ura, furie, dispret, etc), atunci suntem pe frecventa dimensiunii a 5a. Emotia iubirii ne permite sa avem acces la alte lumi din care descarcam informatii pretioase, utile, evolutive. Majoritatea invatatorilor spirituali antici veniti aici din dimensiunile inalte ne-au transmis si inca o fac, despre importanta emisiei acestei frecvente-a iubirii, fiind singura directie spre ceea ce stim ca inseamna Iluminare.

Pe axa verticala a dimensiunilor, 5D se afla la mijloc, fiind centrala si de o mare importanta asa cum este inima corpului fizic fara de care nu putem trai. Ea se afla la pragul trecerii catre lumile superioare de frecventa mult mai subtila iar celelate dimensiuni superioare nu pot trai/exista fara iubire, fara aceasta frecventa emisa de emotia iubirii. 6D sustine creatia formelor din 3D (formele, geometriile,sirul numeric al fibbonaci, etc). 7D este al sunetelor si acestea trezesc memoria celulara, 8D este ceea ce am putea numi Dumnezeu, 9D extinde ciclurile timpului. Dimensiunile mai inalte conecteaza 5D cu sursa Divina din 5D, transmitand mai jos frecventele iubirii. In spectrul frecventei 5D suntem pe frecventa iubirii si putem alege sa coboram in starile de polaritate sau sa ne deschidem spre frecvente superioare, atat cat ne permite gradul nostru de intelegere, de unde putem receptiona informatii utile, stari extazice, pornici constructive, intelepciune.
Spectrul 5 D ne ajuta sa mergem pe Calea noastra, sa ne extindem campurile subtile, sa eliminam fricile si programele inutile si astfel sa cunoastem fiinte care au nevoie de emisia noastra de iubire (spre propria lor vindecare). Insa ca sa putem recunoaste iubirea trebuie sa o traim-sa o simtim, asa cum pentru a recunoaste tristetea trebuie sa o traiesti-sa o cunosti, la fel si toate celalalte stari. Cand devii terapeut-medic de suflete, trebuie sa simti interiorul unei persoane sa ai acces la starile lui, sa poti cunoaste anterior foamea si satietatea, durerea si bucuria, orgoliul si modestia, caderea si ridicarea, tristetea si veselia, umilinta si aprecierea, decaderea si inaltarea, frica si compasiunea, etc… intai trebuie sa traiesti tu Iadul sa-l poti recunoaste in viata celorlalti, ca sa-i poti ghida spre calea de iesire din, caci numai traversand Iadul intelegi drumul spre ’’Rai’’.
Am intalnit odata o tanara medic din al carui crestet izvora un val de energie verde ce curgea pe spate in jos.
Dupa ce am verificat sursele exterioare care puteau da aceste reflexii am gandit ca era o insusire naturala a ei, care vine din ceea ce ea era ca estenta, din lumea astrala de unde venea ca suflet. Eu nu vad aura in straturi, dar pot vedea in campul omului culoarea zonei de provenienta a sufletului. I-am pus cateva intrebari, de ce a devenit medic, ce-i place cel mai mult, etc, astfel am descoperit ca dupa medicina nemultumita fiind de informatiile obtinute pana atunci urmase scoli de medicina alternativa in India, continuase formarile cu o sete mare de cunoastere; pentru mine deja era limpede ca-si iubea meseria, ca o facea cu pasiune si ca probabil asta era dorinta ei cand se intrupase, sa poata ajuta oamenii. Cand vii cu dorinta de a ajuta oamenii dpdv terapeutic vei ajunge pe aceea linie indiferent ca urmezi sau nu scoli moderne sau doar te pregatesti autodidact, rezultatul final fiind acela de a ajuta oamenii. In cazul ei, ea iubea oamenii si desi manifesta timiditate si bun simt specific sufletelor diafane inalte, avea un interior solid-ferm si cu siguranta era fericita cu activitatea ei. Sufletul ei cu siguranta se afla la pragul absolvirii grantiei lumilor astrale a carora corespondenta o gasim in corpul uman in legatura chakrelor Anahata si Vishuddha.
Corpul nostru este legat de toate dimensiunile, deoarece structura energetica a Pamantului permite acest spectru. Atunci cand sufletul este nascut de Divinitate el intra pe o traiectorie de unde incepe cunoasterea lumilor. Astfel el trebuie sa parcurga toate aceste lumi incepand cu cele mai joase dimensiuni, ca intr-o scoala unde educatia incepe de la gradinita. Nu poti deveni intelept pana nu ai trecut prin toate experientele posibile si asta o faci de-a lungul miilor de vieti terestre, pe o planeta sau alta in functie de lectia de parcurs. Poate ni se pare greu sau urat, dar de acolo din lumile astrale acest lucru este vazut ca un minunat dar si ocazie de invatare si oricum timpul acolo nu exista, nu exista graba si nici dezgust la gandul ca trebuie sa experimenteze o viata in materie de o densitate mai grosiera. Ca sa dau exemplu: teoretic acolo poti invata despre foame, poti viziona cartile si alte materiale din Akasha unde se gasesc experientele altor suflete, dar este necesar sa vii ca suflet sa simti pe propria piele foamea.


In cresterea sa, sufletul trebuie sa parcurga diferite stagii de formare-invatare, a acestor lumi de care fiecare chakra a noastra este legata. Chakra Muladhara legata de atasamentul de lumea materiala, de bunuri si proprietati, de experimentarea sexualitatii, Chakra Swadistana legata de relationare, Chakra Manipura lectia puterii-razboiului, Chakra Anahata- lectia polaritatii- iubirii si vindecarii, Vishuddha lectia creativitatii-formarii-exprimarii, Chakra Ajna a intelegerii lucrurilor si intregului spectru al Vietii- capacitatea de a-ti modifica propria realitate de a intelege geometria matematicii vietii, a Arhitecturii Vietii, Chakra Coroana – sunetul si culoarea care formeaza viata/celula, Chakra a 8-a Divina-legata direct de propriul Sine, si cele superioare care coordoneaza totul legaturile/ansamblarea intre toate lumile.
Eu le-am expus prin prisma mea de intelegere, care poate fi diferita de a altor cercetatori in domeniu. Cum sunt ele insa enumerate sau asezate are mai putina importanta deocamdata pentru pamanteni, important este acum ca toti sa contribuie sa se treaca cu bine prin 4D deoarece vin spre noi acum efectele minciunilor, emotiilor si gandurilor emise in ultimele mii de ani si trebuie sa le putem infrunta. Nu dati vina pe stramosi ca posibil sa fi fost si noi intrupati printre cei care au manipulat in mod egotic, au furat, au creat religii sau legi care au inlantuit minti, inimi , popoare…am educat copii sub o forma sau alta si gasirea vinovatilor este inutila. Utila este descoperirea solutiilor de desprindere de ceea ce ne este inutil ca suflete spre evolutia noastra, a acestei planete si a fiintelor de pe ea. Iar asta nu se face judecand, sustinand mai departe minciuni drept adevar, ignorand suferinta de langa noi, ingnorand distrugerea continuua a acestei Planete care ne este Mama a corpului nostru fizic ci observand, aducand in discutie situatiile ce necesita clarificare, aducand raspunsuri si solutii intelepte.
Pana nu intelegem aceste aspecte nu vom intelege care sunt solutiile, iar setea de cunoastere care se activeaza acum in campurile pamantenilor exact catre aceasta cale duce, de gasire a solutiilor sanatoase pentru binele tuturor fiintelor si a planetei. Nici un om nu este mai cu mot decat altul, toti sunt la fel de importanti pentru Parintele Divin, doar ca unii au lectiile lor de invatat si fiecare se manifesta ca atare; nu putem pretinde ca toti sa fim la fel nici nu am putea. Unii inteleg mai repede, altii mai incet, altii deloc, fiecare este asa cum poate. Nu putem pretinde unui copil de gradinita sa inteleaga geometria clasei a 8-a dar totodata si noi trebuie sa capatam intelepciunea de a intelege ca daca pui un copil de gradinita in fruntea guvernului si nu te opui aspectelor care rezulta in urma actiunilor sale, ai parte de exact efectul actiunii tale. Aici este intelepciunea: de a intelege! nu poti ucide copilul de gradinita cu ura si furie caci el nu are nici o vina ca este acolo si ia decizii pentru viata ta, ci tu ai fost lipsit de intelepciunea alegerii si de curajul de a actiona spre schimbare.


Cand este atins spectrul energetic al 5D, este atinsa capacitatea de a emite iubire, iar emitand iubire, pa langa faptul ca poti ajuta spre vindecarea altora, atingi nivele de intelegere ale vietii si simtirii celorlalti. As dori sa spun celor care se ocupa de vindecari, initieri sau alte forme de educatie a celorlati: ca nu poti ajuta pe nimeni sa se vindece, nu-i poti destupa canalele energetice, daca nu esti ca stagiu al sufletului macar in 5D- dimensiunea iubirii fiintelor din jur, a plantelor, animalelor, chiar a insectelor.. ba dimpotriva risti sa-l virusezi si pe celalat cu energia  toxica proprie derivata din resentimente, cand aceasta inca exista in tine si nu a fost disipata de emisiile de iubire.
Oriunde am merge sa ne scolarizam, fie in cunostinte generale fie in initieri ezoterice, atunci cand suntem lipsiti de iubire suntem lipsiti de ceea ce se numeste inteligenta emotionala si care in prezent este descoperita ca sta la baza afacerilor de lunga durata. A avea inteligenta emotionala este capacitatea de a te putea pune in locul celuilalt, de a empatiza.
Am participat odata un seminar la care majoritatea participantilor erau maestri in toate initierile posibile care sunt la moda prin Romania. La finalul seminarului am ramas la discutii in curtea locatiei, curte care avea un larg acces spre strada. Discutam inconjurata de toti acesti maestri spirituali…La un moment dat dinspre strada vine spre noi un cersetor, murdar, incarcat cu pungi de gunoaie cerand 1 leu. O mare parte din marii maestri au fugit luandu-si grabiti la revedere, altii s-au indepartat, iar putinii ramasi langa mine l-au ignorat. Am observat aceasta scena simtind compasiune pentru toti. As fi dorit sa explic ca nu poti deveni un maestru pana nu treci probele fizice, iar una din ele este sa-i poti iubi pe ceilalti asa cum sunt.
Observ deseori cum multi il adora pe Iisus in discutiile lor, il venereaza, ii solicita prezenta si ajutorul, dar oare daca ar veni printre noi il vom putea recunoaste? cine spune ca nu se plimba printre noi? vom putea sti cum este vestimentat? Oare ar arata impopotonat ca Patriarhul Daniel, Papa sau inaltii lor consilieri? Daca aceea persoana din povestea realatata era Iisus sau poate chiar o fiinta din dimensiuni superioare venita sa ne probeze evolutia? Cu siguranta testul era picat de multi. Circula o anecdota cu un om care tot cerea lui Dumnezeu sa-i onoreze casa cu prezenta iar in vis i s-a raspuns ca i-a fost acceptata cererea si seara urma sa vina cineva din partea lui Dumnezeu. Seara la usa lui a ciocanit un om umil, cam jerpelit si solicitantul nostru l-a privit cu dispret , i-a inchis usa in nas, gonindu-l spunandu-i sa nu-l mai deranjeze ca el asteapta un musafir important. A 2-a seara la fel, a 3-a la fel..apoi liniste, n-a mai venit nimeni. Dupa o saptamana omul nostru face iar rugaciune solicitand clarificare si i se raspunde ca 3 ori a venit reprezentantul lui Dumnezeu dar a fost izgonit. Banuiesc ca asa o sansa nu primeste omul decat o data in viata, urmand ca in viata viitoare se repete testul. Deobicei astfel de teste se primesc cand treci prin momente grele si ceri ajutor Divinitatii.
Cati dintre noi ne putem observa cum reactionam in preajma unei persoane care nu are diplome universitare, nici vesminte aurite si nici pozitii important in societate? … cum reactionam, acela este nivelul la care suntem in acel moment.

Dumnezeu raspunde rugaciunilor noastre in felul Sau, dar noi nu stim sa le decodificam, avem idei preconcepute despre Dumnezeu si actiunile Sale si este vremea sa ne trezim la realitate, sa privim in oglinda sufletului nostru si sa incepem sa o curatam de smoala. Cand vom reusi sa o curatam de smoala orgoliului, a resentimentelor, a pizmasiei, atunci vom putea vedea prin ea frumusetea sufletelor proprii si ale altora. Si atunci poate reusim sa ne comportam diferit, cu intelepciune cand Dumnezeu ne trece pragul intr-un mod sau altul. Dumnezeu lucreaza prin copii si fiintele sale si tot ce vedem in jur este esenta Sa. Cand ucidem un animal sau frangem un copacel, Dumnezeu varsa o lacrima.
Noi pe Pamant catalogam gresit provenienta unui suflet si ne uitam dupa gradul lui de evolutie adesea evaluat in diplome, proprietati si bani; credem ca daca are cineva 3 diplome universitare si multi bani este si un om evoluat iar cel care traieste in triburi amazoniene si este sarac financiar este primitiv si inevoluat…Insa poate fi exact invers, pentru ca omul Naturii are bogatia si intelepciunea inca nedobandita de bogatul financiar…si acest lucru este dificil de inteles pentru multi care cred ca bogatia consta in a avea proprietati cat mai multe. In curand cu toti ne vom pierde multe din proprietatile, bunuri, sau orice reprezinta atasament pentru noi, va fi o mare lectie pentru omenire, o lectie pe lacomie, atasamente, lipsa de curaj si unitate. La finalul acestei perioade insa vom invata ca cei din jur au mai mare valoare decat bunurile, vom descoperi cat de iubitori putem fi, ce potential creativ avem, ce inseamna adevarata fericire..dar mai este pana atunci si marea proba inca nu a venit. De aceasta proba nu trebuie sa ne temem, asa cum de moarte nu trebuie sa ne temem, caci acolo unde este credinta, iubire si incredere in Dumnezeu nu exista frica, teama sau pierdere. Si nimic nu este mai util si frumos pentru suflet decat sa se poata puna in slujba celorlalti, asta si speram si promitem sa facem inainte de intrupare…uitand insa aici cine suntem si de ce. Multe suflete vin aici sa ajute, multe insa pot recadea in capcanele atasamentelor, dar odata traversate candva le pot trece iar si iar. Fara de greseli nu putem invata si nici un sfant nu devine sfant decat dupa ce a experimentat slabiciunile omenesti si toate cele rele si grele, traversand ’’iadul’’ si recunoscand ’’raiul’’. Intelepciunea doar astfel se capata: din experiente. Nu ajuta cu nimic sa ramai in simtamantul vinovatiei ci sa constientizezi lectia si sa astepti cu bucurie orice alta noua experienta, buna sau rea, caci ea aduce continua intelepciune.
Romanii vor avea ocazia sa traverseze printre primii aceste probe ale marilor incercari, din urma vor veni si celelate tari care cand vor ajunge in acest stadiu de depasire a acestui prag, romanii vor fi deja departe, vor fi trecut testul durerii si vor fi capabili sa-i invete si pe altii , vor fi apti pentru  acorda ajutor. Acest lucru este scris in harta astrala a Romaniei, in zona unde se afla tronul auriu al Arhanghelului Gabriel, steaua regala Folmalhaut..’’Viitor de aur tara noastra are’’- spunea Eminescu, un mare initiat al vremurilor trecute.


Comentarii

  1. ”...fiecare are un rol-program si acesta va fi activat in conformitate cu planurile de sus uneori pentru o zi/1an sau mai mult, dupa care pot intra in repaus.” Ce intelegi prin repaus?

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! Cine ar fi bine să treacă cu mintea prin acest articol ? Popii ? bancherii ? Bogaţii ? Săracii ? Instruiţii şi ne-instruiţii ? Primarii ? Tăietorii de PĂDURI ?....NU MI-AI SPUS DUPĂ CE CERŞETORUL dOMNULUI A TRECUT PE ACEA STRADĂ,TU CE AI FĂCUT ? L-ai salutat măcar din priviri ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.

Postări populare de pe acest blog

Calendarul celor 13 LUNI. Adevaratul calendar al omenirii!

Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran

Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei