Calendarul celor 13 LUNI. Adevaratul calendar al omenirii!

Calendarul celor 13 Luni, a cate 28 de zile, urmareste cu mai mare fidelitate ritmul naturii, reusind sa ne conecteze mai bine cu tot ceea ce inseamna firesc. Calendarul celor 13 luni reda sincronicitatea cu natura, de care noi ne-am indepartat incet, incet, pe parcursul istoriei umanitatii.

Este timpul sa ne intoarcem la origini, spun multi adepti ai acestei adnotari temporale. Chiar daca acest calendar a fost folosit de catre culturile antice Maya, in vechea China, in Polinezia, in Europa neolitica si Estul Mijlociu, a fost ulterior dat uitarii si redescoperit astazi, de catre oameni din intreaga lume.

Acest calendar urmareste orbita de 28 de zile a Lunii in jurul Pamantului: 13 luni de 28 de zile, in total 364 de zile, 52 de saptamani perfecte, a cate 7 zile. A 365-a zi este cunoascuta ca „Ziua in afara timpului” si este o zi cand trebuie sa celebram pacea si armonia.


Sistemul pe care il utilizam acum – Calendarul gregorian, cu 12 luni, a esuat in a demonstra ca este o impartire potrivita a timpului. Este o conceptie limitata despre timp si nu poate fi corelat cu nici un ciclu natural! Este un model artificial prin care interpretam realitatea, ceea ce i-a facut pe oameni sa fie dizarmoniosi fata de ritmul naturii. Cand ne corelam mintile la acest sistem artificial, nu facem decat sa existam mental si emotional, precum mecanismul unei masinarii.

Calendarul celor 13 luni


In timp ce Pamantul face o rotatie in jurul Soarelui, Luna se invarte in jurul Pamantului de 13 ori. 
Natura a impartit deja anul in 13 luni armonioase!
Calendarul celor 13 luni este o modalitate antica prin care putem structura anul. Cele 13 cicluri a cate 28 de zile descriu un an perfect + o zi a reinoirii, inainte de Noul An – 26 Iulie (folosind sistemul Gregorian de referinta).
In acest calendar, fiecare luna are exact 28 de zile – prima zi a lunii este intotdeauna prima zi a saptamanii, ultima zi a lunii este intotdeauna ultima zi a saptaminii.

Calendarul celor 13 luni este standardul temporal, pentru cei care isi doresc o lume mai buna, folosit de vechii mayasi inca de acum 5 mii de ani. Daca impartirea timpului pe care o urmam este neregulata, artificiala si mecanicizata, asa devine si mintea noastra. Si asa cum este mintea noastra, asa este si lumea in care traim.


Daca acest calendar pe care il urmarim urmeaza ciclul natural al naturii si este armonios, la fel ne transformam si noi in interior. Devenim mai spirituali si mai apropiati de natura. Calendarul celor 13 luni intra in sincron cu ciclurile galactice si solare. In Calendarul celor 13 luni, Noul an incepe pe data de 26 Iulie (dupa calendarul gregorian), sincronizandu-se cu Steaua Sirius.
Data de 25 Iulie este Ziua in Afara Timpului, care nu apartine niciunei saptamani - este ziua iertarii, a eliberarii de datorii spirituale, a purificarii, a pacii si artei.

Acestea sunt denumirile celor 13 luni si corespondenta lor in Calendarul Gregorian:

🌙 1. Luna liliacului magnetic (26 Iulie-22august)
🌙 2. Luna Scorpionului (23 august – 19 septembrie)
🌙 3. Luna Caprioarei Electrice (20 septembrie – 17 octombrie)
🌙 4. Luna Bufnitei auto-existenta (18 octombrie – 14 noiembrie)
🌙 5. Luna Paunului colorat (15 noiembrie – 12 decembrie)
🌙 6. Luna Soparlei ritmice (13 decembrie – 9 ianuarie)
🌙 7. Luna Maimutei rezonante (10 Ianuarie – 6 februarie)
🌙 8. Luna Soimului galactic (7 februarie – 6 martie)
🌙 9. Luna Jaguarlui solar (7 martie – 3 aprilie)
🌙 10. Luna Cainelui planetar (4 aprilie – 1 mai)
🌙 11. Luna Sarpelui spectral (2 mai – 29 mai)
🌙 12. Luna Soarecelui de cristal (30 mai- 26 iunie)
🌙 13. Luna Testoasei cosmice (27 unie – 24 iulie)
🌙 25 IULIE- Ziua in Afara Timpului
Sursa.Garbo


Comentarii

  1. De ce sa ne sincronizam dupa Sirius si nu dupa ciclurile naturale ale Pamntului, Soarelui si Lunii noastre? Mi se pare aberant inceputul anului nou in 26 iulie. Mult mai natural ar fi in 1 Martie sau de la 21 martie, imediat dupa echinoctiu. Practic atunci este perioada renasterii naturii de dupa iarna.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.

Postări populare de pe acest blog

Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran

Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei