Dezvaluiri Corey Goode: Informatii noi despre pregatiri

Mass-media occidentala a anuntat pe 5 iunie 2015 ca o grupare de hackeri chinezi au intrat in reteaua de calculatoare a Oficiului de Administrare a Personalului din Guvernul SUA si au sustras date personale apartinand a 4 milioane de angajati guvernamentali. Occidentul arata cu degetul spre serviciile secrete din China.

La numai cateva zile de la eveniment, cotidianul Washington Post scrie: 

"Anuntul despre intrarea frauduloasa in baza de date cu informatii despre nivelele de securitate si acces personale ale mai multor angajati guvernamentali survine la numai o saptamana dupa ce Oficiul de Administrare a Personalului dezvaluia ca un alt sistem informatic a fost compromis. Descoperirea primului atac informatic i-a condus pe investigatori la cel de-al doilea, iar oficialii guvernamentali americani dau vina pe serviciile secrete chinezesti. "Acest eveniment este unul cu efecte potential devastatoare deoarece forumurile online care au fost sparte contineau informatii sensibile despre nivelul de securitate si acces (date personale) ale angajatilor guvernamentali".

Se pare insa ca imaginea de ansamblu este cu totul alta, conform dr. Salla de la ExoPolitics.Org care aminteste de faptul ca unul dintre participantii la actiunile specifice din Programele Spatiale Secrete, Corey Goode, a anuntat ca exista o alianta intre mai multe astfel de Programe Secrete si o rasa de fiinte extraterestre evoluate, benefice, pe care acesta le numeste fiinte sferice, si care fac parte din Alianta Sferelor (impreuna cu alte 4 rase printre care si cei numiti Blue Avians). Dr. Salla subliniaza ca marturia lui Corey Goode arata ca aceste evenimente de penetrare a retelelor informatice guvernamentale americane face parte dintr-o serie de pregatiri esentiale in vederea dezvaluirilor despre actiunile secrete ale guvernului american (referindu-se la diversele Programe Spatiale Secrete), pregatiri ce preced aceste dezvaluiri si multiple actiuni de judecata in fata unui Tribunal international de tipul celui infiintat la Nurnberg dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Dr. Salla afirma ca "misterul celor care au intrat fraudulos in sistemele informatice guvernamentale americane este acum revelat, conform unui martor din Programele Spatiale Secrete, Corey Goode, care arata ca astfel s-au adunat documente si informatii extrem de folositoare pentru judecarea celor vinovati de crime de razboi dupa ce va avea loc deplina dezvaluire despre Programele Spatiale Secrete si despre existenta fiintelor extraterestre".

Dr. Salla aminteste ca "pe 4 iunie 2015 s-a anuntat ca datele personale a 4 milioane de angajati guvernamentali federali din SUA au fost sustrase intr-o operatiune de acces neautorizat in sistemele informatice ale guvernului american, fara a se cunoaste sursa (autorii) acestui atac. Cateva zile mai tarziu s-a anuntat ca recoltarea de informatii sensibile a fost mult mai bogata, fiind vorba de date sensibile despre 14 milioane de angajati federali care datau incepand din anul 1980 si pana in prezent. Datele reprezentau informatii secrete despre angajatii care solicitau acces la nivele de securitate superioare. Inregistrarile cuprind personal federal, personal militar si personal din companiile ce aveau contracte cu guvernul SUA".

"In raportul tau despre intalnirea cu grupul de extraterestri din 5 iunie 2015, spuneai ca Alianta Terestra a acumulat date personale despre anumiti oameni pentru a fi folosite in vederea viitoarelor procese la un tribunal international de crime de razboi, si ca datele au fost obtinute intr-o operatiune de hacking a Bazelor de Date Guvernamentale Occidentale", i-a amintit Dr. Salla lui Corey.

Corey Goode a raspuns: "Informatiile au provenit dintr-o serie de actiuni de hacking si din operatiuni de culegere a datelor de la oameni din interiorul acelor structuri. S-a aratat ca majoritatea informatiilor erau proaspat obtinute prin astfel de operatiuni. In aceeasi zi dupa intalnirile respective, am auzit despre operatiuni masive de hacking in sistemele americane. Sunt sigur ca toate acestea fac parte din operatiunile mai vaste de culegere de dovezi si informatii despre care v-am anuntat, dar intuiesc ca este vorba de informatii mult mai variate care includ SUA dar siUniunea Europeana".

Dr. Salla aminteste ca in rapoartele pe care Corey Goode le-a redactat in urma cu doar cateva saptamani, se arata existenta unui comert cu sclavi la "scara galactica". Iata ce scria Corey atunci:

"Este vorba de informatii cutremuratoare. Totul incepe cu "obisnuitele" retele de trafic de carne vie care ademenesc si rapesc oameni fie pentru exploatare sexuala (mai ales femei si copii), fie pentru folosire ca sclavi (barbati) - toate acestea sunt functionale in acest secol 21. Foarte multe din aceste grupari criminale au "specialisti" care au la dispozitie liste furnizate de oameni importanti ce cuprind nume specifice cu oamenii ce sunt doriti (victimele). Acesti "specialisti" sunt adesea oameni in varsta, batrani dupa aparenta, care lucreaza sau lucrau in variate domenii de activitate (medicina, politie, educatie, etc) pe care nimeni nu i-ar considera o amenintare, si care vin in contact cu o multime de oameni fiind priviti ca "de incredere".

"Acesti oameni actioneaza in orice tara la care te poti gandi. Adeseori oamenii sunt rapiti direct de pe strada in tarile din lumea a treia. Copiii sunt rapiti mai ales atunci cand parintii lor nu sunt atenti. Acest nivel uluitor de trafic de fiinte umane are un flux de sute de mii de victime in fiecare an, care devin sclavi. Gruparile de crima organizata care "recolteaza" aceste victime nu stiu si nici nu sunt interesate ce se intampla cu victimele dupa ce ei le livreaza celor care vin cu banii".

Dr. Salla: "Goode spune ca exista un numar de oameni care au decis sa spuna adevarul despre unul dintre Programele Secrete numit Conglomeratul Corporatiilor Interplanetare care este in legatura directa cu comertul cu sclavi la nivel galactic ce se desfasoara in mod curent la bazele sale secrete de pe planeta Marte dar si in alte locuri din sistemul solar. Acesti martori au marturisit ceea ce stiu ei despre abuzurile cutremuratoare si vor depune marturie la viitoarele procese de crime de razboi (care se anunta in curand). Este important de subliniat aici faptul ca dosarele cu informatii despre personalul ce activeaza in cadrul Conglomeratului Corporatiilor Interplanetare fac parte din bazele de date care au fost sparte prin hacking, evenimente care au fost recunoscute in mass-media la data de 4 iunie 2015".



Corey Goode, despre recenta intalnire: "Aceasta a fost o intalnire neobisnuita deoarece erau de fata mai multe feluri de oameni. A existat o prezentare a informatiilor facuta in fata Consiliului Aliantei de catre acesti martori care au aratat ca vor depune marturie. Apoi, Alianta Terestra a prezentat o mare cantitate de informatii "proaspete" pe care le obtinusera foarte recent prin actiuni de spionaj si hacking a guvernelor occidentale (SUA si Uniunea Europeana)". 

Dr. Salla continua: "Cele mai multe SPECULATII au aruncat vina pe China, spunand ca incearca sa obtina informatii ce ar putea sa le folosesca in... contraspionajul impotriva SUA. Se pare ca nu este deloc asa, daca Goode are dreptate. Adevaratul vinovat este acest Consiliu al Aliantei Programelor Spatiale Secrete care cauta date si informatii despre personalul guvernamental pentru a le folosi in viitoarele procese de crime de razboi impotriva acelora care sunt vinovati de abuzuri si crime impotriva umanitatii desfasurate in cadrul programelor spatiale secrete ce au legatura cu formele de viata extraterestre".

"Conform lui Goode, nu va trebui sa asteptam prea mult pentru asta. El a declarat ca planificarea desfasurarii actiunilor de dezvaluire in toata complexitatea lor este realizata in chiar aceste momente in spatele scenei de catre o paleta larga de aliante ce cuprind diverse Programe Spatiale Secrete (terestre) si vizitatori extraterestri. A fost propusa o varianta de dezvaluire limitata, partiala, controlata pentru luna noiembrie 2015, in care numai un singur inalt oficial va recunoaste ca este responsabil pentru acestea; oferta a fost facuta de Elita grupului Celor 200. Oferta a fost insa refuzata, astfel ca planurile continua cu actiunile stabilite pentru dezvaluirile totale prin revelarea informatiilor ascunse si prin marturii ale celor implicati. Din acest punct de vedere, anuntul de hacking din 4 iunie 2015 (operatiuni recunoscute in mass-media occidentala) este o confirmare a viitoarelor dezvaluiri totale despre Programele Secrete si existenta extraterestrilor, ce vor fi urmate de procese de crime de razboi similare celor de la Nurnberg unde vor fi judecati angajati guvernamentali si din corporatiile implicate in aceste crime de razboi".
traducere si adaptare de Marian Apostol (AIM) dupa un text de Justin Deschamps



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Calendarul celor 13 LUNI. Adevaratul calendar al omenirii!

Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran

Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei